Rólunk

Ismerj meg minket
Kik vagytok?

Szia! Mariann vagyok

 

Az ELTE Bölcsészettudományi Karán magyar nyelv és irodalomból szereztem mesterdiplomát. E szakmámból különleges út vezetett a kínai asztrológiáig.

A lelki épségem fenntartásában sokáig az irodalom és a filozófia volt a hű társam, amíg rá nem találtam Nagy Melinda jógapszichológiai szemléletű kínai asztrológia képzésére. Mondanom sem kell, hogy azonnal beleszerettem, hiszen ez a rendszer többezer éves és a lét komplexitásáról szóló komoly filozófiát is fel tud mutatni, így a kínai metafizika a kimeríthetetlen kíváncsiságom színtere lett.

A tanfolyam alatt hatalmas felismerések értek és a személyiségemben is óriási változást éreztem.

Tapasztalataim szerint a kínai asztrológia úgy hat, mint az irodalom, egy lélekmegtartó és önfejlesztő kezelésként. Ez amolyan hitvallásom is, éppen ezért évekig tartó tanulás után a testvéremmel közösen megálmodtunk egy olyan női coaching programot, ahol a pszichológia mellett különleges figyelmet adunk az asztrológiának is, hogy minél több nőt átsegíthessünk ezzel a modern, gyakorlatias és azonnal alkalmazható tudással az életükben adódó nehezebb időszakokon.

Várlak szeretettel egy konzultációra, ahol segítek új perspektívából ránézni a személyiségedre és az életedre.

Sümegi Mariann Kínai asztrológus
Sümegi Betti pszichológus és life coach cetliket ír.

Szia! Betti vagyok

Isten hozott az én adatlapomon. Hogyha ezeket a sorokat olvasod, akkor azt feltételezem, hogy valahol az életedben úgy érzed, hogy elakadtál. Sokat filóztál (vagy talán még most is ebben a fázisban vagy) azon, hogy el merj-e menni egy segítőhöz, és mielőtt meghoznád a döntést, utána jársz, hogy ki lehet a legmegfelelőbb személy, akinek úgy érezd, hogy meg tudnál nyílni.

Take your time.

Leírhatnám az életutamat, hogy hogyan lettem pszichológus, vagy hogy milyen nehézségeken és elakadásokon mentem keresztül mire rátaláltam erre az útra, de az egy minimum Háború és béke hosszúságú olvasmány lenne : D

Természetesen a szakmai múltamat nem rejtem véka alá, bővebben olvashatsz róla lentebb : )

 

AHOGYAN SEGÍTSÉGET TUDUNK NYÚJTANI

 

Dream Level Önismereti Program ♥︎

Négy alkalmas személyiségfejlesztő life coaching folyamat megfűszerezve egy csipetnyi varázslattal, vagyis egy kínai asztrológiai elemzéssel. A Dream Level abban segít, hogy a lehető leggyorsabban megtaláld a kiutat az elakadásaidból. 

Kínai asztrológia

Őszinte betekintést nyújt a személyiségünkbe és a képességeinkbe, megmutatja a problémáink kiváltó okát, ami miatt nem sikerülnek a dolgaink.    

Pszichológia & Coaching

Fejesugrás a lelki világunkba egy támogató, megtartó kapcsolaton keresztül. Valamint: jövőtervezés. Belső erőforrások mozgósítása, célhoz vezető út megtalálása.

Betti

Amíg nem látunk rá, hogy miben vagyunk, hogy tudnánk elfogadni és változtatni rajta?

Mariann

Az önismeret szabaddá tesz!

ALIG VÁRJUK, HOGY MEGISMERHESSÜNK ♥︎

Szeretettel várunk Téged, ha szeretnéd felfedezni a belső erődet és dolgoznál az önbizalmadon.

15 + 12 =