Pszichológia + Coaching

Változtassuk meg együtt a női narratívát!
Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció

Ebben a közös folyamatban kísérletet teszünk arra, hogy együttes erővel feltárjuk az aktuális elakadásaid okát, megvizsgálva, hogy ezeknek milyen hatása van a különböző életterületeidre.

Beszélgetünk, feltárunk, megértünk, és közösen gondolkodunk a lehetőségeken.

Ez tulajdonképpen egy coaching folyamat, pszichológiai elemekkel és technikákkal fűszerezve, ami egyrészt mélységet ad a beszélgetéseknek, másrészt pedig segíti a megtartást. 

Keress bizalommal, amennyiben úgy érzed, hogy: 

♦︎ Mélyebben foglalkoztatnak önismereti kérdések
♦︎ Kibillentél az egyensúlyodból
♦︎ Nehezen tudod beosztani az idődet
♦︎ Jól jönne egy kis támogatás a céljaiddal kapcsolatban
♦︎ Nem találod a helyed/saját utad a világban
♦︎
Elakadtál, és nem tudod miért
♦︎
Változtatnál, de úgy érzed nem tudsz.

Muszáj felhívnom a figyelmet, hogy vannak olyan területek, amelyek más szintű feldolgozást igényelnek, tehát speciális képzettség és szaktudás szükséges hozzájuk (pl.: klinikai/kríziskezelő/addiktológiai szakpszichológusi képzettség). Ezért nem én vagyok a megfelelő szakember számodra, amennyiben az elakadásod mögött:

♦︎ Személyiségzavar,
♦︎ Önsértő magatartás,
♦︎
Akut krízis (például gyász),
♦︎
Szexuális zavar/abúzus áll

Amennyiben már belevágtunk a közös folyamatba, de később felmerül a fentebb felsorolt listából bármelyik tétel, úgy tovább irányítalak egy másik szakemberhez, hogy megkapd a számodra legmegfelelőbb segítséget.

Ha jelenleg fennáll valamelyik pont, kérlek görgess lejjebb a „Telefonos és online segítség” részhez.

 

 

Két pici virág szirmokat bont a lemenő napfényban.

Ismerjük meg egymást avagy 0. alkalom

Ez tulajdonképpen egy ingyenes 30 perces konzultáció, ami arra szolgál, hogy:

♦︎ Jobban megismerjük egymást, 

♦︎ Bevezess az elakadásodba,

♦︎ Megbeszéljük a felmerülő kérdéseket,

♦︎ Eldöntsük, hogy tudunk-e együtt dolgozni.

.

Amikor igent mondunk a közös munkára

Akkor a megbeszéltek szerint belekezdünk a folyamatba, és haladunk a saját tempónkban a feldolgozás útján. 

 

Pszichológia & Coaching

Az ülések online formában kerülnek megtartásra, ami elsőre különösnek tűnhet, de kérlek hidd el, hogy az online térben is egyaránt megtapasztalható az értő figyelem, az aktív hallgatás, és az empátia.

Valamint egy másik szuper jó előny is származik ebből, ami nem más, mint a maximális rugalmasság.

Az online konzultáció időtartama: 60 perc *

*Ha voltál Dream Level-en, akkor plusz 30 percet kapsz ajándékba:)

Ára: 15.000 Ft

Pszichológia, life coaching és kínai asztrológia

DREAM LEVEL: AHOL A PSZICHOLÓGIA, A COACHING ÉS AZ ASZTROLÓGIA TALÁLKOZIK ♥︎

A Dream Level egy intenzív, négy alkalmas személyiségfejlesztő program, amelyben a pszichológia, a life coaching és a kínai asztrológia eszköztárával dolgozunk.

Egyéni és személyre szabott folyamat, amelynek a célja, hogy ráébredj a saját belső erődre, a képességeidre és az értékeidre.

Ez a program hatékonyan segíthet, ha

 • szeretnéd tisztábban látni a kapcsolati dinamikáidat
 • felül szeretnéd írni az életedben uralkodó tehetetlenség és kétségbeesettség érzését
 • szeretnél új célokat kirajzolni magad előtt
 • keresed a válaszokat a miértre és a hogyanra
 • önértékelési problémákkal küszdködsz
 • nem találod a motivációdat
 • mindig másoknak akarsz megfelelni
 • nem találod a  helyed
 • szeretnéd csökkenteni a stresszt és a szorongást
 • nem érzed magad elégnek
 • nincs elég önbizalmad
 • szeretnél jobban rálátni a viselkedésmintáidra
 • szeretnél magabiztosabbá válni
 • szeretnél érzelmileg stabilabbá válni

Kérdések a Pszichológia & Coaching konzultációval kapcsolatban

1. A PSZICHOLÓGIA & COACHING SZOLGÁLTATÁS TULAJDONKÉPPEN PSZICHOTERÁPIA?

Nem. Ez a szolgáltatás a coaching folyamatra épül, amiben a pszichológiai elemek és eszközök is helyet kapnak.

 

2. MI A KÜLÖNBSÉG A PSZICHOTERÁPIA ÉS A COACHING KÖZÖTT?

Nagyon röviden: a pszichoterápia egy olyan intenzív lelki munkán alapuló eljárás, amelyet Magyarországon csak pszichoterápiás szakvizsgával rendelkező pszichológusok vagy orvosok, pszichoterapeuták végezhetnek. A pszichoterápia során a terapeuta különböző technikákat és módszereket alkalmazva segíti az egyént a lelki problémák felfedezésében és megértésében, ezzel támogatva a lelki fejlődését és gyógyulását.

A coaching viszont egy olyan módszer, amely a személyes képességek és meglévő erősségek azonosítására és fejlesztésére összpontosít, ezzel segítve a klienst abban, hogy átlendüljön bizonyos nehézségeken/elakadásokon, valamint előrelépjen az életében. A coaching folyamán a coach különböző technikákat és stratégiákat alkalmaz, hogy támogassa a kliens céljainak elérését és fejlődését.

A pszichoterápia fókusza a múlt, a coaching esetében pedig a jelen és jövő. A pszichoterápia egy hosszadalmas folyamat, a coaching általában 5-7 alkalomból áll, bár ez egyéni igényektől is függ.

WIKIPÉDIA pszichoterápia definíciója

 

3. MENNYIBE KERÜL NÁLAD A COACHING?

A 60 perces egyéni coaching díjazása 15.000Ft.

4. NAGY BEFEKTETÉSNEK TŰNIK A COACHING. MEGÉRI?

Gondolj azokra a dologra, amit ezidáig megtettél, hogy kicsit is jobban érezd magad: nyaralások, feszültségoldó vásárlások, egész napos sorinézés a Netflixen (és még lehetne sorolni a listát). Ezek ideig-óráig működnek, de legyünk őszinték, a nyaralás nem tart tovább két hétnél, a vásárlás során megvett dolgokban később nem igazán leled örömöd, egy idő után pedig unalmas a Netflix. És még mindig nem érzed kereknek a világot.

Bátorság kell elmenni bármilyen segítőhöz, de ez mind azt mutatja, hogy eleged van abból, ami van, és nem elégszel meg azzal, hogyha megkérdezik hogy vagy, csak annyit tudsz mondani „jól”. Amikor érzed, hogy ideje lenne változtatni, és kell egy kis támogatás, akkor igen, megéri.

5. MIÉRT ONLINE TARTOD A KONZULTÁCIÓT?

Nem fogom túlmisztifikálni erre a kérdésre a választ, egész egyszerűen azért, mert a Covid miatt totál az online térbe helyeződött át minden, és rájöttem, hogy ennek elég sok pozitív hozadéka is van. Amikor még aktív volt a vészhelyzet, és mindenki arra kényszerült, hogy online oldja meg a dolgokat, ez velem is így volt. Eleinte furcsa volt, de már imádom, hogy ilyen rugalmas tudok lenni. Ennek köszönhetően külföldön élő klienseket is tudok vállalni 🙂

6. MILYEN GYAKORISÁGGAL VANNAK A KONZULTÁCIÓK?

Megbeszélés szerint hetente vagy kéthetente egy alkalommal. Két ülés közt fontos, hogy valamennyi idő elteljen, hogy ülepedjenek az előző alkalommal elhangzottak, tudj foglalkozni a témáddal, tudd mélyíteni, átgondolni, legyen időd a házifeladatokra. Igen, igen, jól olvasod, szoktam házikat adni :D, ez egy aktív folyamat.

7. NEM VAGYOK BENNE BIZTOS, HOGY NEKEM VALÓ A COACHING? HOGY GYŐZŐDJEK MEG RÓLA?

Ha már egy rakás „Változtasd meg az életed 3 lépésben” e-könyvre feliratkoztál (de a felét nem olvastad el), vagy csalódott vagy, mert az érzed, hogy elfecsérled a benned rejlő potenciált, és közben frusztrál, hogy látod mások mennyire jól haladnak előre az életükben, amíg te nem, akkor szerintem a coaching neked való.

A legtöbb ember, akit érdekel a coaching, kicsit félve áll hozzá és elbizonytalanodik, és ez a legfőbb akadálya annak, hogy belevágjon. Hogy segítsek a döntésben, beszélgessünk! A coaching kicsit olyan, mint egy új cipő vásárlása, mielőtt megvennéd meggyőződsz róla, hogy jó-e neked. Ha a beszélgetésünk végén úgy érzed, nem én vagyok a megfelelő coach neked, semmi gond, érzékeny búcsút veszünk egymástól és ennyi –semmi dráma! 😀

8. KIKNEK SEGÍTESZ?

Akik úgy érzik elakadtak, és ez zavarja őket. Akik kívülről tekintve teljesen egyben vannak, de belül azt érzik, hogy a dolgok nincsenek a helyükön. Néha a hozzám fordulók nagyon is tudják mi áll az elakadásaik hátterében, máskor pedig kicsit tovább kell ásni, hogy megtaláljuk az okot. Olyanokkal foglalkozok, akik megértik és tisztában vannak vele, hogy a belső feszültségüket és frusztrációjukat nem fogja enyhíteni egy pohár (vagy üveg) bor és egész napos Netflixezés, mert ez nem valami olyan dolog, amin majd „csak úgy túllépnek”. Akik felismerik és érzik, hogy valamit változtatniuk kell, különben a dolgok így fognak tovább menni, és erről már tudják, hogy nem jó. Akik készen állnak arra, hogy megtegyék a lépéseket a lelki jóllétük felé.

 

Alig várom, hogy megismerhesselek

Szeretettel várlak Téged, ha úgy érzed, szívesen megosztanád velem a történetedet!

11 + 5 =

Telefonos és online segítség

Öngyilkossági gondolatok esetén

http://www.ongyilkossagmegelozes.hu/
Este 7 és reggel 7 óra között ingyenesen és anonim módon hívható telefonszám: +36 80 505 390

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat (OKIT)

24 órában ingyenesen hívható telefonos segítség, ha menekülnie kell otthonról, krízis szállásra szorul. tel.: +36 80 205 520

24 év alattiaknak

Kék Vonal: 17-21 óráig elérhető chat funkció, e-mail konzultáció (72 órán belüli válaszadás) https://www.kek-vonal.hu; tel.: 116-111

 Ifjúsági lelki elsősegély (ingyen hívható hétköznapokon 17-21 óra között): 137 – 00

EMMA vonal

Ingyenesen hívható segélyvonal anyáknak, szülés előtt és szülés után, az anyaság bármely szakaszában; tel.: +36 80 414 565
https://emmaegyesulet.hu/emma-vonal/

Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE)

http://www.nane.hu/; https://nane.hu/erintetteknek/chat-segely/
tel.: +36 80 505 101, hétfő, kedd, csütörtök és péntek 18-22 óra és szerda 12-14 óra között

Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ)